Dilluns, 20 Gener 2020

Ansu Fati prefereix jugar amb Portugal abans que amb Espanya, segons el seu pare

Les males arts dels dirigents espanyols contra el jugador del Barça i la seva família

|

El jugador i el seu pare prefereixen jugar amb Portugal, reconeixen que la pressió asfixiant d’Espanya és insuportable, la mateixa tàctica que han practicat contra els esportistes catalans

El joc brut d’Espanya contra els esportistes catalans es repeteix amb Ansu Fati

Malgrat que Ansu Fati ja pot jugar amb la selecció espanyola, el Consell de Ministres li ha donat la nacionalitat exprés, el seu desig seria de jugat amb la selecció portuguesa. Segons ha revelat el seu pare, Bori Fati en declaracions al diari portuguès A Bola. “El meu somni era veure al meu fill jugant amb Portugal i crec que aquest també era el seu somni, però ara és difícil”, ha assegurat Bori.

Publicitat    

Els dirigents espanyols pressionen de manera insuportable al jugador i a la seva família

Com sempre els dirigents espanyols pressionen de males maneres per aconseguir que esportistes que no li corresponen juguin amb Espanya, ho han fet amb els jugadors catalans que no volien jugar amb Espanya, amb les Federacions Catalanes que treballant per aconseguir el seu reconeixement i ho fan amb esportistes immigrants com el cas del jugador del Barça Ansu Fati.

El pare i el jugador del Barça se senten portuguesos

El pare reconeix que la decisió serà del jugador, i el preocupa que la decisió no sigui pressa amb llibertat veient la pressió espanyola. “Sé que li agradaria jugar amb Portugal. Quan és a casa, sempre té una samarreta de Portugal posada que li va donar Umaro”, ha assegurat Bori.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,815M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir