Dijous, 27 Juny 2019

Canvi de criteri a la Masia

El club blaugrana farà apostes estratègiques i envia un missatge a altres clubs europeus: ningú pescarà fàcil a can Barça

|

El Barça ha decidit canviar la manera de fer a la Masia. El club s’ha adonat de la bombolla en la qual està immersa el mercat de fitxatges en edat cadet/juvenil i ha trencat l’estratègia que tenia. Fins fa poc treballava amb escales salarials fixes i ara, a l’hora de fer el salt de cadet a juvenil, es fixarà en tres o quatre apostes de futur a la Masia per renovar-los. Les d’enguany són Ilaix Moriba, Ansu Fati, Xavi Simons, Alejandro Balde i Jorge Alastuey. Són els quatre futbolistes pels quals el Barça podrà fer un esforç econòmic per renovar-los, trencant les escales salarials i enviant un missatge als clubs europeus: si cal, el Barça lluitarà fort pels seus jugadors.

La primera aposta clara i prioirtària és Ilaix Moriba. Migcampista de la Masia, de 15 anys, el dia 19 de gener en farà 16 i ja pot negociar amb qui vulgui el seu primer contracte com a professional. El Barça sospita que el Manchester City li ha fet una oferta milionària (1,5 milions bruts) i també ha apostat fort per ell la Juventus de Torí. El club blaugrana està decidit a lluitar contra aquests dos equips pel que considera un jugador amb molt futur i amb perspectiva real de primer equip i la setmana vinent o la següent a tot tardar, esperen novetats sobre la seva renovació.

Publicitat    

Els responsables tècnics del Barça el volen renovar sí o sí i creuen que el jugador apostarà per seguir vestint de blaugrana. El club ha decidit fer un esforç econòmic i li han dissenyat un pla esportiu difícil de rebutjar. Fonts del club blaugrana asseguren que, en l’àmbit esportiu, “li faran un vestit a mida” per acompanyar-lo al primer equip. Això vol dir que l’any vinent, amb 16 anys, viurà entre el Juvenil A i el Barça B. Si Ilaix acaba marxant, el Barça vol que quedi molt clar que és per motius purament econòmics i que no pugui dir que no li van oferir un gran projecte esportiu.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,824M'agradaAgradda
2,242SeguidorsSeguir

Més llegits