Dilluns, 17 Febrer 2020

El Barça traeix el seu esperit fundacional i s’incorpora a la patronal unionista Foment

Sense consultar-ho als socis i en un esmorzar informatiu el president Bartomeu en hores baixes esportives i socials ho ha deixat anar com si no fos important.

|

Tot pactat prèviament entre un “perico” i president de Foment del Treball com Sánchez Llibre i un Bartomeu en hores baixes

“Hem arribat a un acord per integrar-nos com a socis a Foment perquè creiem que hem d’aportar el nostre coneixement i poder-lo compartir amb altres entitats” ha dit el president del Barça.

Publicitat    

I amb tot el pacte previ, el president de Foment, Josep Sánchez Llibre, ha aplaudit entusiasmat la voluntat del club d’entrar a la “casa gran dels empresaris catalans” i s’ha oblidat d’afegir que són la patronal que ha demostrat estar al servei de l’estat central i no de Catalunya.

Pla curt del president de Foment del Treball, Josep Sánchez- Llibre, i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu. Imatge del 12 de febrer de 2020. (Horitzontal)

Què diran els socis del Barça?

O restaran callats davant una decisió transcendent políticament com aquesta, s’allunya el club dels seus principis fundacionals?

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,821M'agradaAgradda
2,325SeguidorsSeguir

Opinió