Divendres, 24 Maig 2019

El llaç groc en la imatge corporativa del Barça?

Una cinquantena de personalitats engeguen una campanya per tal que el club blaugrana consulti els seus socis sobre la possibilitat d'incloure el llaç en defensa dels presos polítics en la comunicació i imatge corporativa

|

Una cinquantena de personalitats han signat un manifest per tal que el Barça adopti el llaç groc en defensa dels presos polítics i en contra del judici que s’està celebrant al Tribunal Suprem per la convocatòria del referèndum d’autodeterminació de Catalunya del passat 1 d’octubre del 2017. La iniciativa, anomenada Més que un llaç, pretén que el club es plantegi la possibilitat de realitzar un referèndum entre la seva massa social per decidir si escau que l’entitat blaugrana situï el llaç groc dins la seva comunicació corporativa.

El manifest, que recorda que “un dels altaveus internacionals més potent que té Catalunya és el FC Barcelona”, emplaça el club barcelonista a dur a terme diverses accions “amb la finalitat que el club mostri el seu suport i a la vegada faci d’altaveu de la situació injusta que viuen els empresonats, exiliats i confinats que van promoure i defensar el referèndum d’autodeterminació de l’1 d’Octubre”.

Publicitat    

Entre aquestes accions, la campanya proposa dibuixar un llaç groc a la tercera graderia de l’estadi, just a sobre del lema ‘Més que un club’, fer visible el llaç en les rodes de premsa dels portaveus de l’entitat, en les xarxes socials i en el marcador electrònic durant els partits al Camp Nou i al Palau Blaugrana, mantenir una cadira buida a la llotja amb un llaç groc al respatller -tal i com succeeix al Parlament- i promoure partits amistosos i activitats solidàries per recaptar fons per als presos i exiliats.

Entre la cinquantena de personalitats que han engegat i signat el manifest s’hi troben els escriptors Màrius Serra i Roger Vinton, el músic Quico Pi de la Serra, el diputat al Parlament Ferran Civit, els periodistes Lu Martín i Carles Costa, el regidor de l’Ajuntament de Barcelona Jaume Ciurana i l’activista Liz Castro. Segons expliquen, el manifest el poden signar socis del club, però també afeccionats que no siguin membres de l’entitat.

“Els signants del manifest volen traslladar ara a tota la societat catalana i d’arreu del món la iniciativa i conviden a socis i a no socis del club a sumar-se al manifest. També busquen voluntaris per tal que l’iniciativa creixi en les properes setmanes amb més accions i visibilitat pública”, expressen.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,799M'agradaAgradda
2,174SeguidorsSeguir

Més llegits