Setmanari digtal i esportiu

Diumenge, 19 de maig del 2024

Així hem viscut el Reial Madrid 0-3 Barça de Copa

El Barça està obligat a marcar si vol ser a la final de la Copa del Rei del Benito Villamarín del proper 25 de maig

|

- Publicitat -
Minut Acció
90+2′ FINAL!!! EL BARÇA ELIMINA EL MADRID I JUGARÀ LA FINAL DE COPA PER SISENA VEGADA CONSECUTIVA! Reial Madrid 0-3 Barça
84′ Canvi al Barça. Entra Arthur, marxa Busquets
81′ Canvi al Madrid. Entra Marco Asensio, marxa Vinícius Jr
78′ Canvi al Barça. Entra Arturo Vidal, marxa Suárez
74′ Canvi al Barça. Entra Coutinho, marxa Dembélé
74′ Canvi al Madrid. Entra Valverde, marxa Casemiro
73′ GOOOOL DE SUÁREZ!!! DE PENAL!! L’HA LLENÇAT COM PANENKA! 0-3
72′ PENAL PEL BARÇA!
70′ Bona nova jugada de Dembélé, que fa la passada de la mort per a Suárez. Abans que arribi a l’uruguaià, Varane posa la cama i desvia la pilota al fons de la xarxa!
70′ GOOOOOL DEL BARÇA!!! SE L’HAN FET EN PRÒPIA PORTERIA! 0-2
68′ Canvi al Madrid. Entra Bale, marxa Lucas Vázquez
67′ Sort que Vinícius no està fi davant de porteria. S’ha fet Semedo i Piqué com ha volgut, però el seu xut ha marxat fora
66′ Ter Stegen, molt segur, bloca un xut ben dirigit de Carvajal
64′ Targeta groga per a Busquets, per una falta per darrere a Modric
62′ TER STEGEN!!! Gran aturada del porter alemany a rematada de Reguilón! Claríssima!
60′ El Madrid s’ha tornat a apropar amb una bona acció de Reguilón i una centrada que no ha encertat a rematar Lucas Vázquez
58′ Targeta groga per a Lucas Vázquez, per deixar anar la cama després d’un rebuig de Lenglet
56′ El partit s’ha trencat. El Madrid busca l’empat i el Barça, aprofitar que els blancs necessiten un gol per sentenciar a la contra
54′ De nou, de cap. Ara, Casemiro. Força desviada
52′ Ho prova Kroos, amb un xut des de la frontal que surt alt. El Barça ha deixat el Bernabéu fred
50′ Gran jugada de Dembélé, que deixa enrere Carvajal i cedeix per Suárez, que no perdona des de dins l’àrea. Al primer toc. Gol de l’uruguaià!
50′ GOOOOOL DE SUÁREZ!!! GOL DEL BARÇA!!! 0-1
49′ Ara Piqué! Jugada similar, amb centrada de Messi i rematada de cap del central, massa alta. La primera mitja bona ocasió del Barça
48′ Benzema fora! Rematada de cap del francès, a centrada de Kroos, que surt alta
46′ COMENÇA la segona part. El Barça necessita fer, com a mínim, un gol. Escalfa Arturo Vidal
45+1′ DESCANS. El Barça té sort de marxar al descans amb empat a zero
41′ El Madrid segueix insistint, sobretot per la banda de Vinícius, que està duent molt perill. El Barça no genera res
37′ I Vinícius torna a fallar dins l’àrea!!! El Madrid està essent superior al Barça, però no encerta a rematar
36′ Doble ocasió claríssima per al Madrid! Vinícius i Benzema han perdonat, els dos sols davant Ter Stegen! Quin error en la sortida de Piqué…
31′ És la primera vegada que el Barça tanca el Madrid durant dos minuts a la seva àrea. Això sí, sene ocasió
25′ El Barça no té el domini del partit. El Madrid el defensa bé i es planta amb facilitat a camp barcelonista. De moment, dues clares ocasions pels blancs. Cap pels blaugrana
23′ El Madrid ha tornat a perdonar. Piqué i Lenglet no s’entenen i deixen sol Vinícius, que es precipita. Entre Ter Stegen i Alba salven el gol
18′ Vinícius fora! L’ha tinguda clara el Madrid! La defensa del Barça ha errat i li ha deixat espai, però el seu xut ha marxat alt
15′ L’afecció del Bernabéu reclamava un penal de Semedo sobre Vinícius Jr. Res. S’ha llançat clarament
11′ Molta intensitat en aquest inici de partit. Els dos equips es prenen el partit amb gran seriositat
8′ L’ha tinguda el Barça! Bona centrada de Dembélé per a Suárez, que ja la cedia per la rematada de Roberto. A còrner!
6′ Ara la mou el Madrid, que busca el desequilibri de Vinícius Jr per fer-li mal al Barça
3′ El Barça domina la pilota, però el Madrid incomoda amb una forta pressió
1′ COMENÇA el clàssic!
0′ L’afecció del Madrid, contra Catalunya: “Es polaco el que no bote”
0′ 11 del Barça: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Sergi Roberto, Busquets, Rakitic; Messi, Luis Suárez i Dembélé
0′ 11 del Reial Madrid: Keylor Navas; Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Reguilón; Kroos, Casemiro, Modric; Lucas Vázquez, Benzema i Vinícius Jr
0′ A l’anada, 1-1. Per tant, el Barça està obligat a marcar al Santiago Bernabéu si vol ser a la final
0′ Posin-se còmodes, que comença el clàssic! Reial Madrid-Barça defintiu per decidir el primer finalista de la Copa del Rei