Dilluns, 17 Juny 2019

[FOTOS] Catalanofòbia a les graderies del Benito Villamarín

Un afeccionat exhibeix una bandera espanyola amb el número 155 dibuixat, l'article de la Constitució aplicat pel govern espanyol per intervenir la Generalitat de Catalunya

|

La visita del Girona a Sevilla, per disputar el partit corresponent a la vintena jornada de Lliga, ha donat peu als afeccionats del Betis per manifestar els seus sentiments polítics envers Catalunya. No han estat tots, ni molts menys. Ni tant sols un sector de la graderia, sinó únicament un seguidor present al Benito Villamarín, però que s’ha trobat amb la llibertat de motrar la seva catalanofòbia aprofitant l’arribada del conjunt gironí al seu estadi.

L’afeccionat en qüestió no ha tingut pudor en exhibir una bandera espanyola, amb l’escut inclòs, que duia dibuixat en una mida considerable el número 155, l’article de la Constitució espanyola aplicat contra les institucions catalanes per tal d’intervenir-les i prendre el control de la seva gestió.

Publicitat    

La bandera estava situada tot just al darrere de la porteria del Gol Sud, a la graderia baixa, i les televisions l’han poguda enregistrar amb nitidesa durant el primer gol del Betis, obra de Cristian Tello en un precís llançament de falta. Durant la celebració, l’afeccionat no ha dubtat en desplegar-la i exhibir-la a consciència.

Una bandera espanyola amb el 155. / beIN

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,823M'agradaAgradda
2,209SeguidorsSeguir

Més llegits