Setmanari digtal i esportiu

Divendres, 24 de març del 2023

La Granés Fundació organitza la primera jornada sobre esport inclusiu i els seus reptes de futur

Diferents experts en esport inclusiu protagonitzaran un diàleg obert amb l'objectiu de crear coneixement i línies de treball

|

- Publicitat -

La primera jornada sobre esport Inclusiu, que se celebrarà el proper dimecres 18 de novembre a les 18.30 h, neix de la mà de Granés Fundació amb la finalitat d’avançar en el coneixement sobre l’esport inclusiu. Aquesta jornada vol promoure el diàleg entre diferents agents experts dins del sector de l’esport de persones amb discapacitat, amb l’objectiu de crear un espai de treball que generi coneixement sobre la plena inclusió en l’esport i facilitar l’arribada d’aquest coneixement als clubs esportius i entitats socials. La Jornada comptarà amb un focus group d’experts inicial i un diàleg posterior obert al públic interessat, que es podrà seguir online.

La 1a Jornada sobre Esport Inclusiu és la primera acció d’un conjunt de diàlegs amb els que Granés Fundació vol aconseguir una generació de coneixement rigorós que permeti avançar en l’assoliment d’aquest dret inclòs en la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat i signada per l’Estat Espanyol l’any 2007.

Publicitat

“Cal que aspirem i promovem els canvis necessaris perquè la inclusió vagi més enllà del marc escolar i que els infants, joves, i també persones adultes, puguin decidir quin esport volen practicar, en un entorn inclusiu” afirma Laura Masferrer, directora gerent de Granés Fundació. “A l’hora de fer esport, de fer activitats culturals o artístiques, o d’oci, per exemple, les persones amb discapacitat encara es troben amb moltes barreres”, diu Masferrer, que destaca que Espanya és dels estats que està més lluny de compassar la legislació amb la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat de les Nacions Unides de l’any 2006.

La jornada és podrà seguir per streaming a través de la web de l’entitat www.granesfundacio.org, i hi haurà llenguatge de signes en català i subtitulació en català i castellà.

Experts que participaran en el diàleg obert (18.30 h)
– Laura Masferrer, Directora gerent de Granés Fundació
– Joan Vehils (moderador), Director del diari Sport des del 2007
– Xavier González, CEO del Comitè Paralímpic Internacional 2004-2019.
– Enric Blesa, Director general de Special Olympics Espanya
– Ramon Lamiel, Gerent de l’Institut Municipal de persones amb discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona

Inscripcions
Les inscripcions a la jornada s’han de fer omplint el formulari habilitat en aquest enllaç www.granesfundacio.org/jornades

Granés Fundació
Granés Fundació és una entitat que es va crear l’any 2017, l’entitat treballa i participa en projectes dirigits a l’atenció i inclusió de les persones amb discapacitat, així com en la formació i recerca per a joves amb l’objectiu que cadascuna pugui assolir el seu propi projecte de vida.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,270SeguidorsSeguir