Dijous, 21 Novembre 2019

La plantilla del Reus es reuneix amb LaLiga

Els jugadors del Reus volen que se solucioni el problema i que el club pagui les nòmines de tots els treballadors de l'entitat. La proposta de LaLiga no els acaba de convèncer

|

La situació del Reus Deportiu és crítica. El deute de 5 milions d’euros de l’entitat roig-i-negra no afecta només als futbolistes de la primera plantilla, sinó també al cos tècnic i als treballadors del club, que ja sumen tres mesos sense cobrar la nòmina que els pertoca. Joan Oliver, exdirector general del Barça i ara president del club del Baix Camp, busca inversor per tal de vendre les seves accions i aconseguir salvar una situació que, a dia d’avui, no fa bona pinta.

És per això que el gruix dels futbolistes de la primera plantilla del Reus viatja aquesta tarda a Madrid per tal de reunir-se amb LaLiga. La patronal ha fet una proposta econòmica, propera als 700.000 euros, per tal que els jugadors puguin cobrar les mensualitats que se’ls deuen i poder assegurar, d’aquesta manera, finalitzar la temporada amb 22 equips a la Segona Divisió. Però els jugadors ho consideren un pegat. Una mala decisió que taparia la brutícia, però que no l’exterminaria.

Publicitat    

Segons explica l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) a La República Esportiva, els jugadors de la primera plantilla professional no només volen que se solucioni el seu problema particular, sinó que “volen que se’ls pagui el deute als treballadors i tècnics amb els quals conviuen en el dia a dia”. És a dir, els futbolistes no lluitaran aquesta tarda pels seus interessos particulars, sinó per mirar de trobar una solució a la crisi general que perjudica diverses famílies.

A més, els jugadors tenen, a partir d’avui, la possibilitat legal de demanar l’alliberació del seu contracte per tal de negociar amb altres clubs. Després de tres mesos sense cobrar, qualsevol futbolista pot amparar-se en un procediment abreujat que li facilitaria la rescissió del contracte i la possibilitat de canviar d’equip sense indemnitzar el club. Tot i això, la gran majoria dels jugadors no volen arribar a aquest extrem i pretenen trobar resposta, arreglar el problema i competir a la Lliga 1|2|3 fins el final per aconseguir la permanència.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,820M'agradaAgradda
2,309SeguidorsSeguir

Més llegides