Dimarts, 24 maig 2022

La Vuelta considera que és moment de tornar a Barcelona i en disposa la sortida del 2023

Casualment, des del 2012 que la Vuelta havia evitat al màxim passar per terres catalanes

|

Després d’anys, com a la ronda d’enguany, d’ignorar Catalunya, la Vuelta vol tornar a terres catalanes per la porta gran i ha establert Barcelona no tan sols per iniciar-hi l’edició del 2023 sinó per fer-hi les dues primeres etapes. Els responsables de la ronda estatal ja deuen considerar que els catalans no tan sols ja no estan per fer cap mena d’acció per entorpir-ne el pas sinó que esperen veure la ciutat plena de fervorosos seguidors carregats d’estanqueres.

És un capítol més del desembarcament esportiu d’Espanya a Catalunya, amb el partit que hi farà la Roja en el mes de març i tot l’estira-i-arronsa sobre els Jocs Olímpics compartits amb l’Aragó, avui que s’ha sabut que el MHP Aragonès es reunirà amb el president de l’Aragó, Javier Lambán. També avui s’ha sabut que el president català és contacte d’un positiu i està fent la preceptiva quarantena i potser s’endarrereix aquesta trobada, que arriba després que Marta Vilalta vingués a dir que “Si s’han de fer els Jocs amb l’Aragó, potser no es faran”.

Tornem, però, a ressenyar l’acte pompós, fet a Barcelona, de la presentació de la Vuelta 23. El director general de La Vuelta, Javier Guillén, va qualificar de “somni” que Barcelona aculli la sortida de la prova. “Tinc molta afinitat personal amb Barcelona i agraeixo especialment l’impuls, la passió i les ganes que tant el regidor d’esports com el tinent d’alcalde han posat en aquest projecte”, va comentar. “La sortida oficial està concebuda com un esdeveniment dins l’esdeveniment per tot allò que comporta. La presentació oficial del recorregut i el rodatge de l’espot oficial seran a Barcelona. Volem que sigui una festa del ciclisme”, va asseverar.

Per part de l’Ajuntament, que segons la reglamentació és qui ho ha demanat, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, ​​Jaume Collboni, va celebrar la futura arribada de La Vuelta a la ciutat. “Avui és un gran dia per al ciclisme català i espanyol perquè Barcelona és una ciutat tradicionalment vinculada al món dels esports i que vibra amb el ciclisme. Ser la seu d’una de les tres grans cites del ciclisme mundial entronca amb la vocació internacional que té Barcelona”, va assegurar.

I encara més, el regidor d’esports, David Escudé, s’ha mostrat exultant: “portàvem molt de temps” esperant poder presentar aquest projecte. “Per fi, seixanta anys després, Barcelona tornarà a acollir la sortida oficial de la Vuelta. Ha plogut molt des de llavors. Treballem per acollir grans esdeveniments i té tot el sentit del món portar La Vuelta a Barcelona, ​​una ciutat lligada al ciclisme des de fa molts anys”, va destacar.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió