Setmanari digtal i esportiu

Divendres, 24 de març del 2023

Tebas demana als candidats a la presidència del Barça que s’allunyin de l’independentisme

El president de Laliga vol que el Barça "no es converteixi en vehicle de suport de l'independentisme"

|

- Publicitat -

El president de LaLiga, Javier Tebas, reconegut simpatitzant de VOX, s’ha manifestat sobre les pròximes eleccions a la presidència del FC Barcelona: “No sé qui serà el president. M’és igual. El tema de la independència, que el deixin a part, que defensin el catalanisme, però que no es converteixin en vehicle de suport a l’independentisme, perquè farà mal al Barça”.

En un col·loqui que ha organitzat el diari “Marca”, Tebas ha repassat diversos temes de l’actualitat blaugrana. Ha dit que desitja que Messi segueixi al Barça la temporada que ve i que “no vull que passi, però va marxar Cristiano Ronaldo i no ho hem notat. Tampoc ho ha notat Serie A. Se’n va anar Neymar i la Ligue 1 segueix sent la mateixa. Els clubs estan per sobre dels jugadors. Millor que hi siguin, però no són imprescindibles”.

Publicitat

Tebas també ha assenyalat que confia que les negociacions per a la rebaixa de la massa salarial al Barça arribin a bon port. “El Barça ha d’abaixar els salaris als jugadors per poder acabar la temporada. És necessari per a la supervivència dels clubs, perquè la història del club continuï, i el jugador ho ha d’entendre”, ha indicat Tebas.

En contra de la Superlliga europea
Tebas és un furibund defensor de les lligues nacionals i per això està totalment en contra de la creació d’una Superlliga europea. Recordant que l’expresident blaugrana, Josep Maria Bartomeu, va dir en el seu discurs de comiat que el Barça havia acceptat els requeriments per participar-hi, Tebas respon: “Em sembla un acudit. Qui diu això no sap com funciona l’estructura del futbol mundial, és impossible que surti un torneig amb l’oposició de les grans lligues i de la UEFA. Intenten desestabilitzar les lligues nacionals”, ha declarat Tebas.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,270SeguidorsSeguir