Setmanari digtal i esportiu

Divendres, 24 de març del 2023

Tebas s’afegeix al pressing ERC i demana a Sànchez que no hi negociï

En unes declaracions mescla la reivindicació del Barça-Madrid amb les negociacions PSOE-ERC

|

- Publicitat -

Javier Tebas ha estat reelegit president de La Liga i, en una entrevista a El Transistor d’Onda Cero, s’ha estarrufat opinant del recent Barça-Madrid, però anant més enllà i entrant en temes polítics.

“No em va agradar el que va passar al partit, sobretot, pel tema polític que va plantejar-s’hi. No m’agrada el que està passant en aquesta part d’Espanya que és Catalunya. No em va agradar el lema d’Espanya, seu i parla. Catalunya no ha de seure amb Espanya perquè ja és part d’Espanya”.

Publicitat

Davant la possible formació de Govern amb el suport d’ERC, Tebas ha afirmat que “el separatisme català no és el que li convé a Espanya”. “És donar-li als independentistes una expectativa que en aquest país no se li dóna a ningú”, ha argumentat.

Tebas, que en alguna ocasió ha mostrat la seva preferència per VOX, mai no ha amagat les seves opcions polítiques, que es traspuen en altres dos temes tractats a la conversa: “La liga és una indústria i hi ha un sector tant de la comunicació com dels ciutadans, que no entén la importància d’aquest negoci per a la Marca Espanya. El legislador, o el Govern que correspongui, ens ha de defensar”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,270SeguidorsSeguir