Divendres, 24 Gener 2020

Un FAQS gairebé monogràfic sobre el Barça-Madrid i Tsunami

Tsunami Democràtic assegura rotundament que l'acció es veurà per televisió

|

En el programa de “prime time” dels dissabtes a TV3, Preguntes freqüents o FAQS d’aquest 14 de desembre, la qüestió del matx Barça-Madrid hi ha estat constantment present. Ja d’entrada s’ha demanat a l’audiència l’opinió sobre la iniciativa de Tsunami Democràtic oferint quatre possibilitats: A) Encertada B) Arriscada C) Contraproduent D) Inadequada, amb l’inequívoc resultat, al final del programa de A) 87%, B) 5%, C) 4% i D) 4%.

S’ha emès una entrevista (de fet una conversa escrita) amb Tsunami on el més destacable ha estat que a més d’insistir en el caràcter no violent de l’acció. Tsunami ha manifestat rotundament que estan segurs que l’acció, encara no coneguda al detall, es veurà per televisió.

Publicitat    

També s’ha analitzat el perquè i com s’ha arribat a la situació actual a partir de l’escagarriment de Tebas i Rubiales davant la resposta popular a la sentència del judici del procés, que els va portar a suspendre el partit en la seva data inicial el 26 d’octubre, i els quatre periodistes convidats del dia hi han dit la seva claríssimament alineats amb les ideologies que representaven.

Pilar Rahola ha dit que la setmana que ve té dos tsunamis, el del Barça-Madrid i el de la decisió del TJUE sobre la immunitat d’Oriol Junqueras.

I finalment s’ha fet una tertúlia de sorprenent nivell sobre la viabilitat de combinar la protesta i el futbol, que han bussejat en la història de la constant repressió al Barça, la significació del club, els altres moments de protesta que s’han fet al Camp Nou, les negociacions (possiblement indirectes) que hi ha hagut entre Tsunami i el Barça, la informació bruta i esbiaixada de les cadenes i dels mitjans escrits de l’Estat, les actituds ultres o feixistes d’alguns sectors d’aficionats i el detall del dispositiu preparat pels Mossos d’Esquadra.

La data es va acostant i més capítols veurem!

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,815M'agradaAgradda
2,318SeguidorsSeguir