Dijous, 27 Juny 2019

Un recurs del Barça frena l’acumulació de demandes de socis al jutjat número 7

El club vol evitar que els casos d'abonats que han denunciat l'entitat i que es resolen en diferents jutjats s'acumulin en un de sol, com demana la defensa

|

El Barça creu imprescindible evitar que les demandes que gairebé 600 socis van interposar contra el club per la suspensió del seu abonament s’agrupin en un procediment conjunt al Jutjat de Primera Instància número 7 de Barcelona. A hores d’ara, els processos s’estan resolent en diversos jutjats i la intenció de la defensa és acumular-los tots en un de sol. Concretament, en un jutjat que va respondre positivament a la petició de mesures cautelars de tres socis, que reclamaven l’aixecament de la suspensió fins que el judici dicti sentència.

Tal i com va explicar La República Esportiva el passat 7 de novembre, el jutjat número 21, on s’hi troba la demanda més ampla pertanyent a uns 480 socis, va desestimar la petició de mesures cautelars i va mantenir la suspensió de l’abonament, un fet que ha provocat la interposició d’un recurs per part dels advocats defensors del despatx Miralbell Guerin, que ara esperen la nova resolució a l’Audiència Provincial.

Publicitat    

A la vegada, però, la defensa va demanar l’acumulació de tots els procediments oberts en els jutjats 4, 21, 42, 53, 54 i 55 -i algun d’individual- al Jutjat de Primera Instància número 7, aquell que va resoldre a favor de les mesures cautelars. De fet, fonts de la defensa expliquen a aquest diari que la resolució del jutjat 7 es va fer inaudita parte, és a dir, sense demanar la presència dels implicats en una vista. Dies després d’admissió de les mesures cautelars, el jutjat va celebrar una vista i es va ratificar en la seva decisió.

És per això que, amb el precedent del Jutjat 7 i amb la semblança de totes les demandes, a la defensa li convé el trasllat de tots els casos davant un jutge que s’ha mostrat favorable a l’aixecament de la suspensió de l’abonament mentre dura el procediment. De fet, el Jutjat número 21 ja havia acceptat la petició dels socis però, tal i com ha pogut saber La República Esportiva, el Barça ha interposat un recurs per mirar d’evitar-ne l’acumulació i la resolució conjunta. Miralbell Guerin també ha presentat contra-recurs.

El Barça va detectar gairebé 3.000 entrades falsificades en el Barça-Reial Madrid de la temporada passada, dissenyades a través dels codis QR dels abonaments, i va dur el cas a la Comissió de Disciplina, que va decidir sancionar els socis amb diverses mesures, com la impossibilitat d’accedir a l’estadi en el darrer partit de Lliga davant la Reial Societat i els posteriors -encara vigent-, a més d’obrir un procés judicial per comercialització il·legal. El club es mostra molt contundent en la persecució del frau i la revenda dels carnets oficials.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,824M'agradaAgradda
2,242SeguidorsSeguir

Més llegits