Dimarts, 20 Agost 2019

Catalunya i Espanya competeixen amb total normalitat en l’Europeu de tamborí

Els clubs catalans, representants d'una federació reconeguda internacionalment, participen amb naturalitat en un torneig amb vuit països. Entre ells, Catalunya

|

Els clubs de la Federació Catalana de Tamborí han competit, aquest cap de setmana, com els representants d’una federació reconeguda internacionalment i plenament integrada en els tornejos oficials en l’Europeu 2019 celebrat a la localitat portuguesa de Moita, a 38 quilòmetres al sud de Lisboa. Una bonica població costanera que ha acollit la 26ena edició d’un campionat dominat pels equips francesos i italians.

Però més enllà de les posicions, la cinquena del CET Maresme en categoria femenina ha estat la millor, la notícia és l’absoluta normalitat amb la qual els representants catalans han participat al costat dels espanyols. La senyera formant part de les vuit banderes nacionals presents en el recinte, situada ben a prop de l’alemanya, l’italiana, la britànica, la portuguesa, la francesa, l’hongaresa i sí, també de l’espanyola.

Publicitat    

Els quatre clubs catalans han competit representant la Federació Catalana de Tamborí, mentre que els espanyols ho han fet de la mà de la seva pròpia federació, la Asociación Española de Tamburello. Totes dues per separat, totes dues internacionals. Ara bé, els equips catalans i espanyols no s’han trobat en el quadre d’eliminatòries.

De fet, els representants catalans han fet millor resultat que l’únic equip espanyol, el Madrid, que ha finalitzat en onzena posició masculina. El Barcelona BTC i l’INEF Marina s’han situat setè i desè en la classificació final d’homes. En categoria femenina, el CET Maresme s’ha adjudicat la cinquena posició, mentre que el Farola CT -de Barcelona- ha acabat en novè lloc.

Al desembre, europeu de seleccions

La selecció catalana de tamborí tindrà una cita important el proper mes de desembre. Itàlia serà la seu de l’Europeu de nacions del 2019, un campionat que es disputa cada quatre anys i que comptarà amb la presència, per tercera vegada consecutiva, del combinat català absolut. Des de la seva primera participació el 2011, Catalunya ha competit en igualtat de condicions amb tots els seus rivals, inclosa la selecció espanyola, que també serà present en el proper torneig internacional.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,831M'agradaAgradda
2,335SeguidorsSeguir

Més llegits