Dilluns, 19 Agost 2019

Dos inversors americans compren i salven el Reus

El club català salva la pell en el darrer instant amb la venda i sortida de Joan Oliver

|

Última hora. El Reus Deportiu ha salvat la seva vida en el darrer minut. A poques hores de la seva dissolució, els inversors americans Russel C. Platt i Clifton V. Onolfo han adquirit el 99,7% de les accions del club català al grup financer presidit per Joan Oliver, que abandonarà l’entitat roig-i-negra sis anys després de fer-se amb el control de la majoria accionarial.

En un comunicat oficial fet públic aquest dilluns -escrit en anglès-, el club tarragoní explica l’adquisició de les accions per part dels banquers, avalats per una llarga trajectòria en inversions a Europa i Nord-Amèrica, i l’aposta per transformar una societat que ha estat a hores de desaparèixer.

Publicitat    

Platt i Onolfo han assumit el deute i prometen fer créixer el Reus Deportiu fins estabilitzar-lo a la Segona Divisió. Fins i tot, els nous inversors s’atreveixen a assegurar una ampliació de l’estadi Municipal, actualment amb 4.300 localitats, fins els 18.000 seients. “És l’hora de l’estabilització”, diuen.

Russell C. Platt és fundador de Morgan Stanley Real Estate, president del Fòrum Partners i president de Greppon Advisors. D’altra banda, Clifton V. Onolfo va ser el propietari dels Connecticut Wolves SC, equip que va disputar la Soccer League americana fins el 2004, data de la seva dissolució. A més, és vicepresident, director general i tresorer de Global Cities Capital, una empresa dedicada a inversions immobiliàries amb seu a Miami Beach.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,832M'agradaAgradda
2,336SeguidorsSeguir

Més llegits