Dilluns, 24 Febrer 2020

Joan Laporta: “Segurament em tornaré a presentar a president del Barça”

Ho ha afirmat al "Tu diràs" de RAC1

|

L’expresident del Barça ha assegurat a RAC1 que està preparant un pla d’acció de cara a les properes eleccions a la presidència del Barça

En una conversa amb el periodista Roger Saperas, Joan Laporta ha parlat de l’actualitat blaugrana, més de la vessant social i no tant de l’esportiva. Un motiu de l’entrevista era la commemoració dels 10 anys del sextet del Barça de Guardiola i si fa poc els mitjans ens feiem ressò de la sorprenent absència de l’entrenador en el vídeo de celebració, també va ser notòria l’absència de Joan Laporta, aleshores president del club, a la llotja del Camp Nou en el partit contra l’Alabès, moment triat per a la commemoració.

Publicitat    

Laporta va dir que, tot i que va ser convidat a ser-hi “en fer-ho així, mig a corre-cuita, em va fer la sensació que no es donaria a la commemoració d’aquesta efemèride la solemnitat que li corresponia”

Laporta preveu presentar-se a les properes eleccions a la presidència del Barça, previstes per al 2021.

“Si veig que no hi ha cap candidat que em faci el pes, i en aquests moments estic bastant en aquesta situació, i si em continua fent il·lusió, que encara m’en fa, segurament m’hi presentaré.” És més, l’expresident va explicar que està preparant “un pla d’acció” per si finalment es presenta a les eleccions en una proposta “que pot ser vàlida per als propers anys.”

El que segur que s’hi guanyaria, amb el retorn de Laporta a la presidència del Barça, és una major consistència en els valors del club en referència a Catalunya. Possiblement tota la comèdia viscuda amb el recent Barça-Madrid s’hauria conduït d’una altra manera, ja que Laporta va dir que estava d’acord amb la iniciativa de Tsunami Democràtic.

En dos altres moments de la conversa Laporta va parlar de Piqué, de qui pensa que pot ser un bon president de l’entitat: “no estaria malament”, això sí, darrere seu! “Gerard Piqué serà el que ell vulgui al Barça perquè és culé fins al moll de l’os i és una persona molt preparada.”

I sobre Messi va dir: “S’han de fer els esforços que calgui per renovar-lo: des del punt de vista econòmic, esportiu i humà.”

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,814M'agradaAgradda
2,340SeguidorsSeguir

Opinió