Dimarts, 16 agost 2022

Roben 40 entrades per a l’Eivissa-Barça i el club les anul·la

Els lladres anaven encaputxats i van forçar l'entrada a les oficines

|

Com si es tractés del bé més preuat, les entrades per veure l’Eivissa-Barça han estat motiu per forçar fent palanca i de matinada les oficines del club illenc per part d’uns lladres que se n’han endut quaranta, segons informen Diario de Ibiza i Ara Balears. Les càmeres els han enregistrat però encara no se’ls ha localitzat.

No obstant el club illenc de seguida ha notificat que aquestes entrades s’han anul·lat. Se n’han emès de noves per a qui estaven destinades, personal de l’acadèmia del club eivissenc, i l’UE Eivissa recomana als possibles compradors de les entrades sostretes que ho denunciïn a la policia. I com que es coneix exactament on són les localitats afectades, en el Fons Sud de l’estadi, es desplegarà un control especial a la porta 3 de Can Misses, el punt d’accés a aquesta zona, per detectar les entrades robades.

Malgrat el mal temps, a Eivissa s’ha viscut una bogeria amb l’aparellament de copa amb el FC Barcelona i les entrades s’han exhaurit tot i haver-se fet una ampliació contrarellotge a l’estadi de Can Misses amb unes grades supletòries que ampliaran l’aforament fins a 6.500 espectadors. També hi haurà una xarxa d’autobusos per arribar de franc a l’estadi i, s’instal·laran unes plataformes específiques per als mitjans de comunicació i, possiblement, hi haurà pantalles gegants a la ciutat.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,310SeguidorsSeguir