Dilluns, 19 Agost 2019

Joc, set i partit per a Gerard Piqué

El central del Barça guanya la votació de la Federació Internacional de Tenis i tirarà endavant un nou format per a la Copa Davis

|

Gerard Piqué ha guanyat un dels partits més importants de la seva vida. El central del Barça, un personatge exitós en altres àmbits més enllà del futbol, s’ha sortit amb la seva i ha vençut en la votació per modificar el format actual de la Copa Davis de tenis. En un congrés celebrat a Orlando, en el qual el futbolista ha hagut de defensar la seva proposta -demanant festa al club per poder viatjar-, el català s’ha imposat per un clar 71,43%, mentre que els vots negatius al seu projecte han assolit només el 28,57% de suports.

L’emprenedor Piqué ha aconseguit allò que semblava impossible. Tocar l’intocable. Canviar d’arrel un torneig històric per apropar-lo a la modernitat. De la mà de la seva empresa Kosmos, participada també per Hiroshi Mikitani, propietari de Rakuten -patrocinador principal del Barça-, el defensa blaugrana liderarà el projecte durant els propers 25 anys amb una inversió total de 3.000 milions de dòlars. Aquesta inversió facilitarà un increment considerable d’ingressos per als equips participants i pel guanyador, que s’embutxacarà 20 milions.

Publicitat    

La Copa Davis es convertirà, d’aquesta manera, en un Mundial de tenis que reunirà els 18 millors equips del planeta i que es disputarà en un nou format d’una setmana. La primera edició, tal i com han informat els organitzadors, se celebrarà a Madrid o Lille (França) del 18 al 24 de novembre del 2019. El mateix Gerard Piqué ha expressat la seva gratitud i ha definit la jornada com “un dia històric. Estem convençuts que l’acord ratificat avui per les nacions garanteix el futur de la Copa Davis i el desenvolupament del tenis a tots els nivells”.

“És un gran honor per mi formar part d’un moment tan important en la història d’aquest esport que estimo des que era petit i, sense dubte, tant en l’àmbit personal com el professional, aquest és un dels dies més feliços de la meva vida”, ha manifestat.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,832M'agradaAgradda
2,336SeguidorsSeguir

Més llegits