Dilluns, 19 Agost 2019

[VÍDEO] Salutacions nazis i crits racistes d’aficionats del València a Londres

|

Diversos afeccionats del València van ser protagonistes ahir a l’Emirates Stadium de Londres per uns fets tristos i condemnables. Després de la derrota del seu equip davant l’Arsenal, en l’anada de les semifinals de la UEFA Europa League, certs individus es van dedicar a insultar i amenaçar afeccionats locals de pell fosca. Fins i tot, tres d’ells van exhibir-los salutacions nazis i van exterioritzar el seu racisme amb gestos i crits de goril·la, tal i com demostren les imatges.

Segons han informat diversos mitjans anglesos com el Telegraph o l’Evening Standard, l’Arsenal ha condemnat els fets i està treballant amb el València i amb la policia londinenca per indentificar els inidividus implicats, que a hores d’ara es xifren en sis homes de l’afició visitant.

Publicitat    

L’organització Kick it Out, que treballa per la igualtat en el futbol des de fa més de 25 anys, ha emès un comunicat expressant el seu disgust amb els fets i demanant responsabilitats: “Aquests gestos racistes evidents són impactants i inexcusables. Esperem que les autoritats pertinents indentifiquin els autors i tinguin el càstig més fort possible. No hi ha lloc per a cap forma de discriminació en el futbol ni en la societat”.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,832M'agradaAgradda
2,336SeguidorsSeguir

Més llegits