Dissabte, 20 Abril 2019

480 socis del Barça duen la suspensió de l’abonament a l’Audiència Provincial

El grup d'afectats presenta un recurs d'apel·lació després que la jutgessa desestimés les mesures cautelars sol·licitades per poder entrar al Camp Nou

|


Uns 480 socis del Barça han presentat un recurs d’apel·lació per tal que l’Audiència Provincial de Barcelona revisi les mesures cautelars desestimades per la jutgessa del Jutjat de Primera Instància número 21 en les quals demanaven la possibilitat de recuperar l’abonament per tal de poder accedir al Camp Nou mentre dura el procés judicial iniciat pel club contra el frau i la revenda.

Segons ha pogut saber La República Esportiva, el recurs d’apel·lació fou presentat divendres 2 de novembre, després que la jutgessa desestimés les mesures demanades i no fes cas de la petició de la defensa d’acumular la demanda dels 480 socis a un altre cas idèntic iniciat al Jutjat de Primera Instància número 7. En aquest cas, les mesures cautelars foren resoltes de manera positiva pels abonats.

Publicitat    

Ara bé, cinc dies després de la desestimació de les mesures cautelars, la jutgessa del jutjat 21 va decidir acceptar la petició i ha enviat el cas dels 480 socis al Jutjat de Primera Instància número 7, on ja s’hi resolen demandes similars. Un dels arguments utilitzats per la jutgessa, a petició del Barça, per rebutjar les mesures cautelars fou la necessitat d’examinar la situació dels 480 socis blaugrana individualment. És a dir, cas per cas. 480 casos separats.

Aquest diari també ha pogut saber que existeixen prop de 60 casos més, en diversos jutjats de la ciutat, on socis abonats del Barça segueixen pendents de la resolució de les mesures cautelars demanades. En aquests casos també s’ha demanat l’acumulació i enviament al jutjat número 7.

El Barça va detectar gairebé 3.000 entrades falsificades, dissenyades a través dels codis QR dels abonaments, i va dur el cas a la Comissió de Disciplina, que va decidir sancionar els socis amb diverses mesures, com la impossibilitat d’accedir a l’estadi en el darrer partit de Lliga davant la Reial Societat i els posteriors -encara vigent-, a més d’obrir un procés judicial per comercialització il·legal.


Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,760M'agradaAgradda
2,118SeguidorsSeguir

Més llegits