Dijous, 7 juliol 2022

Fins aquí hem arribat!

President, deixi's de perdons i reunions de la junta i marxi!

|

Valga’m Déu on hem anat a parar! Ja fa temps que ho anem dient, que anem recitant la lletania: un Barça sense projecte, un president sense carisma, una junta que no gestiona i una plantilla, la del futbol, totalment desmotivada i sense saber a què juga. Mai el Barça de futbol no havia patit una derrota tan humiliant a Europa com la que vàrem viure el passat divendres. Un equip que té la possessió de la pilota més del 60% del temps i encaixa 8 gols? És inexplicable i la pitjor imatge va ser la de veure tots els jugadors sortir del camp amb el cap cot. Era un drama inexplicable!

I, aleshores, quina és la reacció del Sr. Bartomeu? Demanar perdó als socis i dir que el dilluns faran una reunió per avaluar la situació! És una broma? Vostè, Sr. President, que ja sabia que estàvem en caiguda lliure i només estava a l’espera d’un miracle, el que havia d’haver fet és reconèixer que, com a màxim responsable del club, d’aquest desgavell n’és vostè l’únic culpable i dir públicament que vostè ha fracassat i, en conseqüència, hauria de dimitir i convocar eleccions anticipades. Això l’hauria dignificat una mica i hauria estat el més coherent. Els seus jugadors, en boca de Piqué, així ho varen clarament manifestar: cal una completa regeneració i fer foc nou.

Efectivament, el cicle s’ha acabat, però es pensa vostè que això no l’afecta? Per a vostè no s’ha acabat? Encara no en té prou i solament se li acut convocar una junta extraordinària dilluns per analitzar el que ha passat? De debò que solament pensa en un revulsiu en forma de canvi d’entrenador? De debò que Pochettino està a la llista?

Vostè i la seva junta ja no tenen cap legitimitat moral per decidir res de res! Facin el favor de marxar i no ho espatllin més de que ja està, que aquest club no es mereix l’anunciada humiliació que ha hagut de passar.

Que potser caldrà que sigui el nostre jugador franquícia, el millor jugador de la història, ara que encara el tenim, qui es pronunciï de nou per detonar una sortida aquesta crisi? Prou ja! Tinguin la dignitat de convocar eleccions per aquesta tardor i que a la junta hi entri aire nou, un nou equip directiu que tingui un nou projecte i faci que torni la il·lusió als milers de barcelonistes, que avui estem totalment decebuts.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió