Divendres, 24 Gener 2020

Bartomeu assegura que el Barça-Madrid es jugarà

Ho ha afirmat en el tradicional àpat nadalenc amb la premsa

|

Un dels actors del serial Barça-Madrid del 18 de desembre, Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, ha volgut ser taxatiu: “El matx en cap cas no es tornarà a ajornar”. Així de contundent s’ha mostrat davant la premsa en el brindis nadalenc d’aquest any.

“Vull enviar un missatge de tranquil·litat i normalitat. Els animo a venir a l’estadi a animar l’equip. Amb la família, amics … com sempre”, ha dit el president, i “qui vulgui fer reivindicacions que les faci, sempre de forma cívica i pacífica”.

Publicitat    

“Hi haurà garanties i que guanyi com sempre l’esportivitat. Entre tots hem de fer que aquest clàssic sigui una festa per a l’esport, però també de civisme i tranquil·litat per a tots”.

Missatge positiu, doncs, pensat per desactivar els mitjans catastrofistes espanyols, que estan pintant un escenari dantesc, però sense respondre la senzilla demanda de Tsunami Democràtic en el sentit que es pugui veure bé el missatge “Spain, sit and talk”, tant a les grades com a la gespa.

La plataforma independentista per ara manté la convocatòria a reunir-se en quatre punts al voltant del Camp Nou, a partir de les 4 de la tarda.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,815M'agradaAgradda
2,318SeguidorsSeguir