Setmanari digtal i esportiu

Dissabte, 20 de abril del 2024

PSG- Leipzig, primera semifinal de la Champions

Divendres i dissabte quatre aspirants per a dos llocs: Barça-Bayern i Manchester City-Olympique Lyonnais

|

- Publicitat -

Dels dos equips inesperats a la final a vuit de Lisboa, l’Atalanta i el Leipzig, el primer n’ha quedat fora, en perdre amb el PSG, i el segon segueix endavant en eliminar l’Atlético de Madrid. En ambdós casos el guarisme final ha estat el mateix, 2-1. Així, la primera semifinal de la Champions de Lisboa, en el format de partit únic, serà dimarts vinent, dia 18, entre el PSG i el Leipzig.

El PSG de Neymar va signar dimecres una èpica remuntada a l’Atalanta, que s’havia avançat en el minut 26, fent el gol de l’empat en el darrer minut, el 90 (Marquinhos), i el de la victòria en el 93 (Choupo-Moting). Tot i fallar quatre ocasions molt clares, Neymar va ser anomenat “l’home del partit”.

Publicitat

I aquest dijous s’ha avançat l’equip alemany del Leipzig, en el minut 50 amb un cop de cap del català Dani Olmo, sortit de la Masia blaugrana. L’equip matalasser solament ha pogut empatar de penal, en el minut 71 quan Joao Felix l’ha provocat pocs minuts després d’haver entrat. El gol de la victòria alemanya és d’Adams, el xut del qual toca en Savic i despista Oblak.

Tot és nou en aquesta Champions i demà busquen la primera plaça de l’altra semifinal Barça i Bayern de Munic. Mai més ben dit que tot pot passar.