Dijous, 23 Gener 2020

El Govern presenta divendres al Palau Robert el Dia Mundial de l’Activitat Física 2019

Vic acollirà l'acte central d'una campanya que enguany celebra el 10è aniversari a Catalunya

|

El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras; el secretari de Salut Pública, Dr. Joan Guix, i l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, presentaran el proper divendres 22 de març, a les dotze del migdia, al Palau Robert de Barcelona les novetats i els actes previstos per la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física 2019, que es commemorarà arreu de Catalunya al voltant del 6 d’abril i que celebrarà l’acte central a la capital d’Osona.

Durant la presentació, s’exposaran la imatge de la campanya i els detalls de l’acte central, que tindrà lloc a Vic el divendres 5 d’abril, així com les propostes d’activitats per dur a terme arreu del territori català.

Publicitat    

En l’acte, també hi participaran el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig; els esportistes Emma Roca (corredora de muntanya), Miquel Pucurull (atleta popular de 80 anys) i Maria Jose Moya (exjugadora de bàsquet en cadira de rodes); els doctors Eva Ferrer, especialista en Medicina i Esport, i Roberto Elosua, especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública, i Angie Rosales, fundadora i directora de Pallapupas, que donen suport a la campanya.

El Dia Mundial de l’Activitat Física es celebra des del 2002 a tot el món i Catalunya hi participarà per 10è any consecutiu amb diverses iniciatives de promoció arreu del territori entre l’1 i el 30 d’abril.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,815M'agradaAgradda
2,316SeguidorsSeguir