Dissabte, 7 Desembre 2019

La caverna magnifica els desajustos que apareixen a la Davis d’en Piqué

Els diaris i les xarxes de la "meseta" s'hi abraonen al més mínim entrebanc. No suporten l'èxit del català

|

Mai res no pot sortir impecable a la primera, i a la nova Copa Davis ideada per Gerard Piqué hi estan apareixent diversos desajustos. El més destacable, però, és que els mitjans de Madrid (i les xarxes, no cal dir) ho aprofiten tot per a sucar-hi pa… no sigui que el responsable final sigui un català i del Barça.

Publicitat

El primer que es qüestiona és la presència de públic, molt irregular. Mentre que als partits d’Espanya hi ha un ambient semblant a la Capa Davis tradicional, en altres, com el França-Japó, s’ha jugat amb les grades gairebé buides. Són molts partits i no hi ha prou aficionats de cada país per a omplir. Sembla força agosarat pensar (potser en pròximes edicions) que la gent es desplaci de tots els racons del món per a assistir-hi i així recrear, en uns dies, tot l’ambient de les grans ocasions de la Copa Davis que tots tenim a la memòria.

Esportivament això ha portat a una situació inesperada: Canadà, ja classificada, ha renunciat a jugar el partit de dobles contra els Estats Units. L’organització els ha donat el matx per perdut per un doble 6-0… i això pot beneficiar els Estats Units que lluita amb Itàlia per a les places dels dos millors segons de grup, si per a desempatar cal arribar a comptar sets guanyats i perduts o, fins i tot, jocs guanyats i perduts.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,820M'agradaAgradda
2,312SeguidorsSeguir

Més llegides