Dissabte, 7 Desembre 2019

El motiu pel qual Luís Enrique ha fulminat Robert Moreno: “Va dir-me que volia fer ell l’Eurocopa”

"Després em tornava deixar el lloc", segueix l'asturià. "I això no és ambició, és deslleialtat"

|

Per fi tenim la versió de Luís Enrique del que va passar amb Robert Moreno. L’asturià sempre s’ha distingit per parlar clar i, després de fer una prèvia: “Sóc persona que fuig de polèmiques” reconeix que després de tot el soroll mediàtic “em veig obligat a donar moltes més explicacions de les voldria”.

Publicitat

El seleccionador espanyol ha explicat una telefonada amb Robert Moreno, del dia 12 de setembre: “Robert volia ser seleccionador durant l’Eurocopa i després tornar com a segon meu”.

“Sé posar-me en el seu lloc, entenc que li fes il·lusió i que aquesta fos una gran oportunitat per a ell”, segueix explicant-se, però “l’excés d’ambició passa de ser una virtud a un gran defecte”. Així, vist com s’ha comportat, el seleccionador espanyol conclou: “No vull ningú deslleial al meu equip tècnic”.

Tornant a la telefonada del 12 de setembre, Luís Enrique diu que va respondre Moreno “que estic fort i que no et vull al meu staff”.

Finalment Luís Enrique ha volgut deixar clar que “jo no m’he ofert a la Federació, no he trucat a ningú ni he deixat que terceres persones ho fessin en nom meu.” És més tard, a l’octubre, quan  Rubiales i Molina em truquen i parlem.” El primer que va dir-los és que “No teniu cap compromís amb mi”

És cert que “em sento responsable i no estic orgullós de com ha anat tot”.”Ara el que vull és acabar el projecte amb la selecció que tinc començat”.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,820M'agradaAgradda
2,312SeguidorsSeguir

Més llegides