Dilluns, 25 octubre 2021

Seguidors del Girondins aturen mitja hora un partit demanant exhibir una pancarta

La protesta era contra els propietaris del club

|

El partit de la lliga francesa Girondins-Nîmes es va interrompre per la baixada a la gespa dels seguidors locals i va estar aturat gairebé durant mitja hora. Els afeccionats demanaven desplegar una pancarta contra els propietaris del club, King Street, un grup d’inversió nord-americà que va comprar el Girondins al gener.

Segons la prestigiosa revista “L’Équipe”, les intencions en fer-se amb el club eren solament econòmiques i especulatives. Passats aquests mesos, sembla que el negoci no és tan rendible com s’esperaven i ara volen desfer-se’n. A més, tenen l’afició en contra.

Després de negociar-ho a peu de gespa amb representants del club, es va accedir que s’exhibís la pancarta i el partit va continuar. A la pancarta hi diu: “Contra King Street i els seus dos titelles Longuepee i Thiddet”. Frédéric Longuepee és el president delegat del club.

Reiniciat el partit, el Girondins va acabar guanyant per 6 a 0.

Com tothom sap, mostrar un missatge (Spain, sit and talk) és la demanda que s’ha fet per al proper Barça-Madrid del 18 de desembre. És de creure que passarà el mateix: el públic exhibirà pancartes, es discutirà civilitzadament on i de quina manera i tot anirà com una seda. O potser no? Bé, almenys que el partit acabi amb el mateix resultat!

 

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,335SeguidorsSeguir

Opinió