Dijous, 7 juliol 2022

Dos jugadors de la lliga espanyola a judici per gravar una noia sense el seu consentiment quan feien un trio sexual

L'afer es remunta al 2016 quan la dona que apareix al vídeo amb els dos futbolistes ho va denunciar

|

Els jugadors aleshores de l’Eibar, Sergi Enrich i Antonio Luna afronten una demanda de cinc anys de presó per Enrich i Luna per delictes contra la intimitat de la víctima i difusió d’un vídeo de contingut sexual. Al vídeo es veu quan la dona demana no ser enregistrada quan s’adona que s’està gravant.

Les acusacions distingeixen dos delictes: l’enregistrament de les imatges sense el consentiment de la víctima i la difusió de les imatges. Així, un tercer jugador, Eddy Silvestre, també hi està implicat com a autor de la difusió del vídeo, que hauria rebut dels seus companys d’equip i se li demanen tres anys de presó. Enrich segueix a l’Eibar mentre Luna és ara al Rayo Vallecano i Silvestre a l’Albacete.

Quan, el 2016, la víctima va denunciar-ho, Enrich i Lluna van demanar disculpes i van lamentar “profundament” la “indiscreció” de la qual van dir no ser-ne responsables. La investigació judicial, però, ha conclòs que Luna hauria gravat les imatges amb el telèfon mòbil d’Enrich i tots dos haurien actuat de mutu acord.

El judici oral està previst que es faci en un Jutjat penal de Sant Sebastià.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió