Divendres, 17 Gener 2020

Polèmica entre Rafa Nadal i l’alcalde de Manacor

El tenista nega "tracte de favor" en la construcció de la seva acadèmia al municipi

|

En resposta a l’alcalde de Manacor, Miquel Oliver (MÉS-Esquerra), que l’havia acusat de “viure al marge del municipi” desgranant una sèrie de motius, el tenista Rafa Nadal ha emès una carta oberta, al portal web ‘Manacor notícies’, on els ha negat un per un.

La primera acusació és la d’haver rebut “tracte de favor” en la construcció de la seva acadèmia a Manacor i Rafa Nadal respon que “em sento, efectivament, un privilegiat, ja que la majoria parlamentària va considerar de manera democràtica que aquest projecte estratègic per Mallorca tindria molta més força si es realitzava mentre jo estava en actiu, ja que es multiplicaria la repercussió”. El centre esportiu i educatiu a Manacor es fa fer d’acord amb les exigències d’una Llei aprovada pel Parlament Balear el 2012, que es va modificar parcialment el 2018″.

Publicitat    

L’alcalde Oliver també parlava de l’IBI i la taxa d’escombraries de l’Acadèmia i Nadal respon que és “completament fals” que no estigui al corrent dels impostos municipals. Els pagaments corresponents a l’IBI es van dur a terme a l’octubre “tan bon punt es va rebre el document per fer-ho i el primer pagament en concepte de la taxa d’escombraries el novembre de 2017”.

A l’escrit, Nadal afegeix que ha invertit a l’Acadèmia de Manacor una part “molt important” del seu patrimoni, “cosa que també s’ha posat en dubte”, i està “molt feliç que hi puguin treballar més de 300 persones, lluitant tot l’any per fer-la sostenible”.

Un altre tema de polèmica és l’amarrament que el tenista té al port de Porto Cristo. “He arribat a llegir i sentir que caldrà fer obres al port, el que és rotundament fals. Ja sé que no faria ni falta comentar aquest tipus de coses, però prefereixo deixar clar que he actuat sempre com un soci més dels 300 que formem el Club Nàutic de Porto Cristo, complint amb tots els processos legals habituals“.

La suma de tot plegat va fer que l’alcalde Oliver afirmés que “la manacorinitat es practica, no es verbalitza”. L’esportista li respon que “sincerament, haver de llegir i escoltar això em resulta molt ofensiu i dolorós. Potser hi ha persones a les quals no els agrada com he portat el nom de Manacor per tot el món, però crec que no hi ha cap dubte que m’he esforçat per fer-ho de la millor manera possible”.

La carta acaba dient que prefereix “no estendre’s més”, ja que li agrada entrar en “determinades polèmiques” alhora que expressa el seu “dolor i decepció” amb aquesta situació.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,816M'agradaAgradda
2,317SeguidorsSeguir