Dissabte, 20 Abril 2019

Presó per a Lorenzo Sanz, expresident del Reial Madrid

L'exmàxim mandatari blanc és condemnat a tres anys i a una multa d'1,2 milions d'euros per frau fiscal

|


Lorenzo Sanz, expresident del Reial Madrid i empresari immobiliari, ha estat condemnat a tres anys de presó i al pagament d’una multa d’1,25 milions d’euros per un frau fiscal corresponent a les declaracions d’IRPF dels anys 2008 i 2009. Segons ha avançat El Mundo, Sanz va defraudar “rendes abundants” la Hisenda Pública, fet pel qual ha estat declarat culpable per la secció cinquena de l’Audiència Provincial de Madrid.

La sentència del 29 d’octubre detalla que l’expresident blanc -amb qui el club va aixecar una Lliga i dues Lligues de Campions- va ocultar “de manera intencionada” uns ingressos de gairebé sis milions d’euros per “obtenir un benefici fiscal il·lícit” d’1,24 milions.

Publicitat    

Sanz ha estat condemnat, juntament amb la seva esposa María Luz Durán Muñoz -que haurà de pagar la meitat dels 1,25 milions de multa-, a tres anys de presó, després que s’hagi “acreditat l’existència de l’impagament de les obligacions tributàries corresponents a les declaracions d’IRPF dels exercicis 2008 i 2009″. A més, els jutges sentencien que l’exmàxim mandatari del Reial Madrid és “criminalment responsable per la seva participació directa, material i voluntària”.


Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,760M'agradaAgradda
2,118SeguidorsSeguir

Més llegits