Dimecres, 22 Gener 2020

Rubiales acusat d’agredir l’arquitecta que feia reformes a casa seva

Es tracta de l'arquitecta Yasmine Eid-Macheh de Gareid Proyectos

|

El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, ​​Luis Rubiales, s’enfronta a una multa per un delicte de lesions i al pagament d’una indemnització, de fins a 21.000 euros, per les seqüeles que va patir l’arquitecta Yasmine Eid-Macheh, que havia dirigit unes reformes en el seu domicili. En acabar les obres, no va haver-hi acord en els pagaments i va caldre resoldre-ho per la via civil, que va fallar a favor de Rubiales.

Posteriorment, segons informa el diari “Las Provincias”, el juliol de 2017 Rubiales i Eid-Macheh van coicidir a la plaça de l’Ajuntament de València i van tenir una topada verbal. Per evadir-se de la situació, el president de la RFEF va aturar un taxi i, per desempallegar-se de l’arquitecta, la va empènyer «violentament», la «va agafar pel braç» i la «va sacsejar», segons consta a l’escrit de la fiscalia.

Publicitat    

La dona va patir diverses lesions a les costelles i a les cervicals i, segueix l’escrit de la fiscalia, va estar 262 dies per recuperar-se’n, per la qual cosa es demana una indemnització de 21.000 euros i ara es tornaran a trobar els dos davant d’un jutge però aquesta vegada del penal.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,815M'agradaAgradda
2,315SeguidorsSeguir