Dimarts, 23 Juliol 2019

San Mamés reclama la llibertat dels presos polítics catalans

Milers d'afeccionats despleguen pancartes amb el lema #MakeaMove destinat a assenyalar el judici contra els presos polítics

|

Bascs i catalans sempre hem tingut coses en comú. Per exemple, la sensibilitat envers els sentiments nacionalistes que existeixen a l’Estat espanyol. Això fa que l’estadi de l’Athletic Club, el mític San Mamés, pugui formar part d’aquells recintes especials, amb un públic disposat a reivindicar -com ja ha fet diverses vegades- la legalitat i normalitat dels referèndums d’independència.

Aquest diumenge, aprofitant la visita del Barça, milers d’afeccionats han mostrat la solidaritat amb els presos polítics catalans, traslladats fa deu dies a Madrid pel judici contra els organitzadors de l’1 d’octubre del 2017 i de les convocatòries dels dies anteriors. Amb el desplegament de pancartes, el públic de San Mamés ha reivindicat la llibertat dels polítics empresonats en el minut 7 de partit.

Publicitat    

#Makeamove, l’equiqueta creada per les entitats sobiranistes catalanes pel judici que s’iniciarà dimarts al Tribunal Suprem, ha envaït el coliseu bilbaí, juntament amb la frase “l’autodeterminació és un dret, no un crim” escrita en basc. Les pancartes han estat repartides per l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i la Plataforma ProSeleccions Esportives de Catalunya.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,829M'agradaAgradda
2,322SeguidorsSeguir

Més llegits