Divendres, 24 Gener 2020

Uns 200 afeccionats del Reus demanen la renúncia de Joan Oliver

Els seguidors exigeixen que el màxim accionsta faci un pas al costat i supliquen la venda del club per evitar-ne la desaparició

|

Després de tres mesos esperant, els futbolistes de la primera plantilla del Reus Deportiu cobraran la seva mensualitat. Els sous del jugadors professionals, igual que els dels treballadors de l’entitat, van quedar congelats a falta de recursos econòmics i mentre el club contreia un deute ja superior als cinc milions d’euros. Però en el temps límit, a dos dies hàbils perquè els futbolistes puguessin negociar lliurement amb qualsevol altre club la seva sortida, Joan Oliver ha pagat els salaris.

Ara bé, l’afecció segueix empipada. En una manifestació que ha reunit prop de 200 seguidors roig-i-negres, el públic ha fet sentir la seva veu i ha exigit la venda immediata d’una entitat que genera dubtes al voltant de la seva gestió institucional. “Oliver dimissió” i “mai morirem” han estat els crits que han ressonat amb més força als afores del Municipal de Reus, minuts abans que l’equip professional rebés la visita del Còrdoba, en una de les altres lluites, la d’evitar el descens a la Segona Divisió B.

Publicitat    

El cuer de la Liga 1|2|3 segueix viu, però els seus afeccionats encara no saben fins quan. Reclamen un nou inversor, una injecció de diners que acabi amb el deute i que faciliti al Reus la seva continuïtat a llarg termini, no només fins que es tornin a acumular els problemes econòmics i els dirigents no puguin assumir novament les nòmines de jugadors i empleats. “No esteu sols”, han recordat als treballadors, que també han rebut l’escalf i el reconeixement de tots els congregats al carrer Recasens i Mercader.

Cartell contra Joan Oliver, als afores del Municupal de Reus. / Adrià Soldevila

Visiblement empipats, els manifestants han lamentat la gestió de Joan Oliver, a qui han acusat com el màxim responsable de la situació crítica del club. Diverses pancartes i pamflets així ho feien notar. Alguns dels presents -una minoria-, força més alterats que d’altres, han proferit insults a l’exdirector general del Barça, que ha estat escridassat amb crits de “fora, fora!” quan s’ha deixat veure a la llotja del Municipal.

Amb el pagament dels seus sous, els futbolistes que havien sol·licitat legalment la seva sortida no poden abandonar el Reus de manera gratuïta. Si la situació es repeteix i el club deixa novament de pagar els salaris, hauran de tornar a passar tres mesos perquè el procediment abreujat que els deixaria lliures torni a ser una opció jurídica vàlida.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,815M'agradaAgradda
2,318SeguidorsSeguir