Diumenge, 22 Setembre 2019

Vols un llibre de Relats Solidaris signat per Ter Stegen?

'La República Esportiva' sorteja un exemplar del llibre amb la signatura del porter del Barça

|

Arriba Sant Jordi i, com cada any des de fa quinze primaveres, torna el llibre de Relats Solidaris de l’Esport, una iniciativa altruïsta d’un grup de periodistes esportius que compta, des del primer dia, amb l’apadrinament d’un esportista d’elit. En l’edició d’aquest 2019, després que l’any passat el prologuista fos Ernesto Valverde, la cara visible que ha decidit col·laborar en la recollida de fons és Marc-André ter Stegen, el porter del primer equip del Barça.

L’entitat beneficiària, després que la darrera fos la fundació Open Arms, serà la Fundació Pare Manel, destinada a promoure, potenciar, impulsar i realitzar projectes i accions d’acció social que se centren en els àmbits de la intervenció amb la infància i la joventut en situació de vulnerabilitat i en les seves famílies al barri barceloní de Nou Barris.

Publicitat    

El llibre es pot adquirir en qualsevol centre d’El Corte Inglés i tota la recaptació serà íntegrament per a la Fundació Pare Manel. Ara bé, els lectors de La República Esportiva en poden aconseguir un de manera gratuïta, amb la signatura inclosa de Ter Stegen. Com? Ben senzill. Per optar al llibre és imprescindible que seguiu els comptes de Twitter i Facebook d’aquest diari. En segon lloc, heu de repiular o compartir les publicacions fixades en ambdues xarxes socials que fan referència a l’exemplar que regalem.

El proper dilluns 22 d’abril a les 18:00 hores, entre totes les persones que hagueu compartit les publicacions, ja sigui a Twitter o a Facebook, farem un sorteig i contactarem amb el guanyador del llibre.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,828M'agradaAgradda
2,324SeguidorsSeguir

Més llegits