Dilluns, 15 Juliol 2019

Chen descarta vendre l’Espanyol

El propietari del club blanc-i-blau obre la porta a una ampliació de capital, però nega que tingui cap intenció de desprendre's de les seves accions

|

L’Espanyol no està en venda. Així ho ha confirmat el seu propietari, el xinès Chen Yansheng, en la junta general d’accionistes del club perico celebrada aquest dimecres al matí a l’Auditori de Cornellà davant la presència de 84 dels 283 accionistes. “No em passa pel cap vendre. És cert que el club pot necessitar més inversió de capital, que pot venir de mi mateix o d’altres socis estratègics. Però parlem d’ampliació de capital, no de la venda del club”, ha manifestat, després de diverses setmanes de dubtes al voltant de les intencions del màxim accionista.

El president del grup Rastar ha deixat clar que la seva empresa és sòlida i que, en cap cas, el preu de les accions de la societat xinesa res té a veure amb l’Espanyol. “La fluctuació del mercat financer és normal. El valor de Raster s’ha duplicat i les línies de negoci que té són estables”, ha explicat. I ha instit en separar l’Espanyol dels seus negocis particulars: “La nostra inversió a l’Espanyol no ha canviat, és estable tot i que haguem trobat dificultats pel camí.”

Publicitat    

Chen Yansheng ha volgut destacar la bona situació econòmica de l’entitat barcelonina, fet que l’ha permès ser fort esportivament per competir al primer nivell en el torneig de la regularitat. “Disposem d’estabilitat financera i solidesa, base essencial per competir a la Lliga”, ha expressat. “Buscarem més ingressos per tenir més estabilitat, per avançar i fer de l’Espanyol un club més gran”, ha refermat.

El propietari del club blanc-i-blau s’ha mostrat satisfet de la temporada iniciada pel primer equip de futbol i per l’entrenador Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’, encara que ha preferit no fer valoracions abans de temps, és a dir, previ a la finalització del curs.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,825M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Més llegits