Dimecres, 8 Abril 2020

El Mundial de França comença a esgotar entrades

El torneig ja ha exhaurit 330.000 tiquets i el 7 de març posarà a la venda les entrades individuals

|

Ja han passat gairebé cinc mesos des de la posada a la venda dels paquets d’entrades pel Mundial de França, que es disputarà del 7 de juny al 7 de juliol. Els aficionats s’han bolcat de ple en el torneig i, segons ha informat la FIFA, ja s’han venut 330.000 entrades de les 1,3 milions disponibles. Els tres estadis que han distribuït més tiquets són els de Lió (90.000), París (76.000) i Valenciennes (34.500), mentre que la majoria de compradors són francesos (57%) i procedents dels Estats Units (25%) i del Regne Unit (3%).    

El ritme frenètic de compra ha provocat que en alguns partits ja s’hagi col·locat el cartell de “entrades esgotades” en la venda anticipada d’algunes categories. D’aquesta manera, ja no hi ha disponibles els paquets de bitllets per la final, la primera semifinal i les categories 1, 2 i 3 de la segona semifinal. També s’han exhaurit els tiquets de la categoria 2 pel Suècia-Estats Units a Le Havre, els de la categoria 1 per l’Anglaterra-Escòcia a Niça, els de la categoria 1 per l’Estats Units-Xile a París, els de la categoria 4 pel Nigèria-França a Rennes, els de la categoria 1 per l’Estats Units-Tailàndia a Reims i per l’Holanda-Canadà.

Entrades individuals a partir del 7 de març

Publicitat    

Els tiquets pels partits individuals es posaran a la venda el proper dijous 7 de març a partir de les 15:00 hores. Les més econòmiques de la fase de grups, la categoria 4, tindran un cost de 9 euros, excepte les del partit inaugural entre França i la República de Corea al Parc dels Prínceps de París, on les més econòmiques valdran 13 euros.

El torneig es celebrarà a nou ciutats: Le Havre, Grenoble, Lió, Montpellier, Niça, París, Reims, Rennes i Valenciennes. L’escenari de les semifinals i la final serà Lió, on el preu de les entrades oscil·larà entre els 23 euros a la categoria 4 i els 84 euros a la categoria 1.

La Gira del Trofeu arrenca a París

El passat 24 de febrer es va donar el tret de sortida a la Gira del Trofeu, que recorrerà 24 països dels 6 continents. Els aficionats, a més de veure la copa, podran gaudir de la presència de diversos integrants de la FIFA Legends Squad, un grup format per 13 jugadores i 10 jugadors amb l’objectiu de promocionar el campionat. La gira acabarà el 2 de maig a la capital francesa i el 29 d’abril farà parada a Madrid.

El trofeu, dissenyat per William Sawaya i elaborat artesanalment per la firma milanesa Sawaya & Moroni per l’edició del 1999, plasma tota l’energia, el dinamisme i l’elegància del futbol internacional. A al seva part inferior, hi ha escrits els noms de les anteriors campiones.

La copa del Mundial visitarà Madrid el proper 29 d’abril. Foto: FIFA

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,828M'agradaAgradda
2,333SeguidorsSeguir

Opinió