Dimarts, 31 Març 2020

La NBA es planteja fer exhibicions benèfiques per televisió

"El 99% del nostre públic ens veu a través d'alguna plataforma"

|

El comissionat de l’NBA, Adam Silver, ha informat en una entrevista al programa SportsCenter, de la cadena de televisió ESPN, que mentre la lliga intenta superar la pandèmia de coronavirus, una opció potencial per recuperar l’esport seria algun tipus de competència de suport a la comunitat, separada de l’oficial de la temporada regular.

L’objectiu seria, va dir, donar als aficionats alguna cosa per veure, mentre són a casa, factor de gran ajuda a l’hora de motivar les persones. Silver segeuix argumentant: “El 99% de les persones consumeixen el nostre esport a través d’alguna plataforma electrònica. El percentatge de persones que assisteixen als partits és un molt petit en relació amb el consum audiovisual i digital”.

Publicitat    

És evident, assenyala, “l’impacte en el país de no tenir programació esportiva a la televisió. I una de les coses de què hem estat parlant és, hi ha condicions en què un grup de jugadors competeixi sigui per recaptar fons o simplement per al bé col·lectiu de veure una mica d’esport? Existeix un protocol pel qual es pugui i posar en quarantena i aïllar alguns jugadors i puguin competir entre ells?”.

I, mentrestant, seguiríem veient, seguint l’opinió dels experts sanitaris, de quina manera reprendre amb la competició regular.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,826M'agradaAgradda
2,329SeguidorsSeguir

Opinió