Dissabte, 7 Desembre 2019

La versió de Robert Moreno no acaba d’aclarir gran cosa, però rebaixa la tensió

El bon to del seguit de frases, segur que ben preparades, buscaven esmorteir el conflicte

|

Robert Moreno ha fet una aparició de deu minuts escassos sense voler tirar més llenya al foc del que ha estat el serial del mes. Puntual a l’hora de la cita i després de demanar perdó “per la convocatòria feta amb tan poc temps” ha insistit a dir que no volia cap “roda de premsa perquè no vull retrets. Solament vull aportar-vos les meves peces” en aquest enrevessat puzle.

Publicitat

De fet ha invertit la meitat del temps en repassar els 9 anys treballant amb Luís Enrique “al Barça B, a Roma. Quan va decidir no continuar-hi, el vaig seguir”. Després “un any parat, esperant-lo”. Després al Celta i “va arribar el que tothom vol, un equip gran, on varem passar uns anys d’èxit”. Quan l’asturià va dir-li que ho deixava i que no tornaria a entrenar, “vam dir que l’esperaríem”. I Moreno ha acabat aquesta primera part de la compareixença amb “aleshores va arribar l’oportunitat de la selecció”.

Finalment l’entrenador català arriba al fatídic 12 de setembre: “Abans d’aquell dia sempre m’havia dit que havia fet el que havia de fer i que se sentia orgullós de mi” però, segueix explicant-se “aquell dia em va dir que comptava amb tot el staff menys amb mi”.

Les explicacions de Moreno segueixen amb frases que costen de posar cronològicament: “Com que li sóc fidel, vaig anar a parlar amb Molina que havíem d’acordar la meva sortida.” “Encara no sé per què no em vol amb ell i no sé si mai ho sabré.” “Sóc el primer que s’alegra que Luis Enrique torni i que es pugui guanyar l’Eurocopa”.

La darrera frase sí que és conclusiva: “Tinc moltes ganes de tornar a treballar com a entrenador. És la meva il·lusió i poca cosa més us puc dir. Moltes gràcies i fins a sempre”.

A tres quarts menys tres minuts de 7 (18:42) hores, l’exseleccionador surt de la sala i ressonen les seves paraules: “No sé encara per què Luis Enrique no compta amb mi, jo que sempre li he estat lleial i que sempre li vaig consultar tot.”

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,820M'agradaAgradda
2,312SeguidorsSeguir

Més llegides