Diumenge, 17 Novembre 2019

L’ombra del dubte persegueix el Reus

Els inversors americans encara no han ingressat les nòmines pertinents als treballadors, que no tenen cap informació del projecte dissenyat pels nous propietaris

|

El divendres passat -8 de febrer-, el Club de Futbol Reus Deportiu va constituir el seu nou consell d’administració. Ho va fer divuit dies després que l’entitat fes oficial l’adquisició del 99,7% de les accions per part de la societat Global Cities SHH Capital, propietat dels inversors nord-americans Clifton Onolfo i Russell Platt. Des del divendres, Onolfo és el nou president i CEO del Reus, és a dir, la persona en la qual els treballadors i tècnics que duen cinc mesos sense cobrar dipositen les seves esperances per recuperar la normalitat d’un club malferit per la gestió de Joan Oliver.

De moment, però, res ha canviat. Segons ha pogut saber La República Esportiva, la nova propietat no ha arreglat la situació interna i els empleats segueixen sense percebre el seu sou. “Ha passat gairebé un mes i no s’han posat al dia. Sembla que són tràmits burocràtics, però segur que hi havia alternatives per pagar els treballadors”, explica un dels afectats, que admet que l’estat d’ànim a l’entitat no ha millorat gens: “Estem més fotuts perquè hi ha hagut un canvi de cara, però no de situació”.

Publicitat    

Els empleats també denuncien un desconeixement total del futur més proper del club. Ningú els ha especificat el nou projecte ideat per Onolfo i Platt. “Els propietaris estan aquí cada dia, però no ens han explicat res. No sabem si hi ha projecte, ni estratègia”, diuen, conscients que la solució passa perquè es desencalli el dubte al voltant del primer equip. “Creiem que s’està intentant guanyar temps fins a saber la resolució final. Hem de saber si el club podrà seguir competint, quina sanció tindrà i en quina categoria jugarà”, argumenten.

Una de les raons que tenen els assalariats i col·laboradors del club per estar més preocupats és la situació esportiva. Fins ara, el Reus tenia un equip professional a la Segona Divisió del futbol estatal, amb el què això significava per als ingressos ordinaris de l’entitat, sobretot en concepte de drets televisius i de publicitat. “Seguim amb la mateixa incertesa i amb molt pessimisme degut a que avui ja no tenim primer equip”, manifesta un treballador. “La situació és similar, però la tensió augmenta perquè sumem més temps sense cobrar”, assegura.

Els treballadors del Reus Deportiu han denunciat el club pels impagaments. Ho han fet independentment de qui en sigui el propietari o el president en un moment concret de la història. “El gran culpable és Oliver”, diuen des de les oficines, encara que qui haurà d’assumir el procediment seran els nous accionistes, de qui confien no tenir cap vincle amb l’anterior màxim responsable de l’entitat. “Tenim clar que Oliver ja no hi pinta res”, garanteixen. A dia d’avui, el Reus segueix essent un club amb moltes ombres i infinitat de dubtes.

Publicitat

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,821M'agradaAgradda
2,310SeguidorsSeguir

Més llegides