Dilluns, 9 Desembre 2019

Candidat de C’s compara ser independentista amb ser del Betis, com a impossible de guanyar

En la posterior disculpa encara la vessa més: solament demana perdó als del Betis!

|

A les campanyes electorals de l’Estat espanyol, si no t’omples la boca de Catalunya i l’independentisme, no ets ningú. Efectivament, el Sr. Marcos De Quinto, número dos de Ciudadanos per Madrid, literalment, ha dit: “Ser independentista ée com ser del Betis: és complicat que mai arribin a guanyar la lliga”.

Publicitat    

A les comparacions (com se sap, sempre “odioses”) hi ha dues coses a comparar. Òbviament, els independentistes no n’hem fet cas, però els del Betis han posat el crit al cel forçant el sorneguer Sr. De Quinto a piular una disculpa a l’afició del club sevillà: “Tot el meu respecte a l’afició del Betis i disculpes per haver utilitzat el seu club com a metàfora que (des del compliment de la llei) tothom és lliure de donar suport el que vulgui, independentment de la dificultat d’aconseguir-ne el fi. Dit des de la meva simpatia cap al Betis”

Als independentistes no ens cal cap disculpa per haver-nos comparat amb el Betis que, per cert va guanyar la lliga 1934-35, en temps de la Segona República.

Publicitat  

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,820M'agradaAgradda
2,312SeguidorsSeguir

Més llegides