Diumenge, 15 Desembre 2019

La Supercopa d’Espanya es jugarà a l’Aràbia Saudita

La Federació espanyola presenta com un èxit que "las mujeres podrán acceder con normalidad al estadio"

|

Els dies 8 i 12 del pròxim mes de gener, Barça, Real Madrid, Atlético de Madrid i València es desplaçaran a l’Aràbia Saudí per a jugar, a l’estadi King Abdullah de Yeda, els dos partits de semifinals d’aquesta competició (dies 8 i 9) i la final (el dia 12).

Publicitat    

No cal ser un linx (ibèric o no) per saber que la raó de fer-ho és l’econòmica. El que ja grinyola una mica més és que se’ns digui que és “un intento de ayudar a la transformación del país”.

Sabuda la difícil situació de les dones a l’Aràbia Saudita, la federació espanyola ha insistit en el fet que les dones no tindran cap restricció ni d’ubicació ni de vestuari. El passat gener, al mateix estadi s’hi va jugar la supercopa d’Itàlia, entre la Juventus i el Milan, i les dones assistents es van haver de situar en una zona restringida, anomenada “familiar”. Amb la supercopa d’Espanya, això no passarà.

De la necessitat, se’n fa virtut. Segons la RFEF, la supercopa perillava i era “o exportar-la o morir”. El contracte és per a tres anys i la federació espanyola assegura que “si veiem alguna cosa que no ens agrada” ens podem fer enrere. Fins i tot diuen que s’està treballant per a què, l’any que ve, també s’hi jugui la supercopa femenina.

 

Publicitat  

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,819M'agradaAgradda
2,311SeguidorsSeguir

Més llegides