Dimecres, 6 juliol 2022

Griezmann, sobre la vaga del futbol femení: “Els envio tot el meu suport”

Ha estat un dels pocs futbolistes masculins que ha mostrat el seu suport a les jugadores.

|

El davanter del FC Barcelona Antoine Griezmann ha mostrat aquest dissabte el seu suport a les futbolistes que han començat aquest dissabte una vaga indefinida després de no haver aconseguit un acord perquè s’elabori el seu primer conveni col·lectiu.

https://platform.twitter.com/widgets.js

“A les companyes del futbol femení que estan en vaga per lluitar pels seus drets, els envio tot el meu suport”, ha escrit el jugador francès en el seu compte oficial de la xarxa social Twitter.

 

Griezmann ha estat un dels pocs futbolistes masculins que ha mostrat el seu suport a les jugadores. Aquest dijous, la Direcció General de Treball va donar per finalitzada la seva mediació entre els agents que negociaven el primer conveni col·lectiu per a les futbolistes de Primera Divisió, sense que s’arribés a cap acord, de manera que es va mantenir la convocatòria de vaga per a aquest cap de setmana.

 

Aquest dimarts, l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), el sindicat majoritari, va acceptar la proposta de la Direcció General de Treball en què s’establia un salari mínim anual de 16.000 euros i en què es recollia que la parcialitat mínima no seria inferior al 75% de la jornada màxima. No obstant això, la patronal, l’Associació de Clubs de Futbol Femení (ACFF), la va rebutjar en assegurar que el salari mínim anual “perjudicaria els clubs més petits”.

 

 

 

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió