Diumenge, 15 Desembre 2019

Robert Moreno s’afegeix a la llista d’entrenadors efímers catalans de la selecció espanyola

El català ha estat vuit mesos en el càrrec, en una mena d'interinat, cobrint la baixa de l'asturià

|

El president de la Real Federación Española de Futbol, Luis Rubiales, ha confirmat el retorn de Luís Enrique a davant de la Roja, el que ha suposat la destitució del català Robert Moreno.

Publicitat    

Moreno, que ha estat vuit mesos com a seleccionador després que Luis Enrique ho deixés per la malaltia de la seva filla, s’afegeix a la minsa llista d’entrenadors catalans que la selecció ha tingut. Per trobar-ne més cal anar enrrere als anys 60 on hi ha Domènec Balmanya, amb 11 partits i Salvador Artigas, amb 4.

Segons Rubiales, Luis Enrique va respondre afirmativament a la proposta de reincorporar-s’hi, agraint que la federació hagi mantingut la paraula d’oferir-li el lloc de nou.

Robert Moreno era el segon de Luís Enrique però ara ha declinat tornar a ocupar aquest lloc i el nou segon serà Juan Carlos Unzué.

En el temps que ha fet d’entrenador de la selecció espanyola, set partits, el català ha aconseguit la classificació d’Espanya per a la fase final de l’Eurocopa 2020 com a campió de grup i cap de sèrie.

Publicitat  

Seguiu-nos a:

Segueix-nos a

2,819M'agradaAgradda
2,311SeguidorsSeguir

Més llegides