Dimecres, 8 desembre 2021

Tsunami proposa al Barça que el lema ‘Spain sit and talk’ aparegui a les grades i el camp durant el derbi amb el Madrid

El moviment ha convocat una concentració "massiva" als afores del Camp Nou la tarda del partit

|

Tsunami Democràtic ha emès una tercera comunicació respecte de la convocatòria de concentració massiva al voltant del Camp Nou el dimecres 18, dia del partit Barça-Madrid, que està en la línia del primer comunicat: fer possible ambdues coses, el matx i la reivindicació.

TS ha dit que es tracta simplement que el missatge “Spain sit and talk” aparegui tant a les grades com al terreny de joc i ha proposat al Futbol Club Barcelona que ho permeti. A Twitter, es llegeix amb senzillesa i claredat: “és molt fàcil que el partit es jugui amb normalitat: cal garantir la presència del lema ”Spain sit and talk“. Ara s’espera la resposta del FC Barcelona.

De moment qui s’ha mogut solament és La Federació Espanyola de Futbol que es reunirà avui per analitzar l’escenari i determinar possibles sancions si el partit no es juga amb normalitat. O sigui que, un cop més, l’únic amb què es pensa és amb sancionar i no pas en buscar solucions.

Mentrestant segueix la convocatòria de concentració “massiva” als afores del Camp Nou, en quatre punts al voltant de l’estadi, la tarda del partit. Aquest darrer comunicat es queixa de la “impossibilitat” de pactar ni amb Barça ni amb Madrid “l’oportunitat de fer visible a les grades i al camp” el seu missatge de “crida al diàleg que Espanya ignora”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,333SeguidorsSeguir

Opinió