Divendres, 19 agost 2022

[OPINIÓ] Sr. Tusquets: abans de les eleccions cal fer l’assemblea

|

Després de l’anunci per part del Sr. Tusquets de la data de la convocatòria de les eleccions del Barça, fa la impressió que la Gestora Blaugrana ja ha complert amb els Estatuts. Res més lluny de la realitat, ja que hi ha pendent l’assemblea de Compromissaris Ordinària, importantíssima, i pel que sembla la Gestora del Barça no hi té gens d’interès a celebrar-la, a curt termini.

Clar i català: si el club no convoca l’assemblea de Compromissaris, no hi ha eleccions i per això cal preguntar-se: Per què s´amaga l’assemblea? La Direcció general de l’Esport ja ha donat llum verda a les diferents mesures preventives que cal observar per la Covid-19 de cara a celebrar actes socials i els principals actes a celebrar que té pendent el F.C. Barcelona són l’assemblea de Socis i les eleccions. Les dates han de ser ràpidament escollides, dins el mes de Novembre, i esperem que la Gestora del Club, en el que seria una altra decisió incongruent, no les posi pel pont de la Constitució ni al voltant de les Festes de Nadal.

Aquesta assemblea de Socis Ordinària ha de tenir quatre punts fonamentals:
1. Mostrar a l’assemblea el deute net del F.C. Barcelona. Volem els comptes clars i saber A) Els diners que hi ha a Caixa, B) Els diners que li deuen al Barça i C) Els diners que deu el Barça. De moment el deute net pot superar els 700 milions d’euros.
2. Clarificar si la Directiva del Sr. Bartomeu va, presumptament, incrementar el deute saltant-se els Estatuts del Club en operacions amb un fons d’inversió, quan haurien d’haver sigut refrendades per una assemblea EXTRAORDINÀRIA DE SOCIS COMPROMISSARIS, que mai no s’ha fet i que s’ha ajornat dues vegades.
3. Aprovar el Pressupost 2020-2021. Això és molt important, bàsic per al funcionament del club i és imprescindible que els precandidats i futurs aspirants a la presidència del Barça en tinguin tots els detalls per saber què es trobaran.
4. Donar explicacions sobre el Concurs de Creditors (antiga suspensió de pagaments) presentat pel F.C. Barcelona. La senzilla pregunta que s’escau és: Com ha pogut el Barça arribar a aquesta situació?

És evident que els dies van passant i la Gestora del Club, amb el Sr. Tusquets al davant, fa la impressió que estiguin actuant com una Junta Continuista de l’anterior directiva i una prova evident n’és la data de les eleccions, el 24 de gener, que exhaureix el termini estatuari, perjudicant la nova Junta entrant del F.C. Barcelona, que haurà de solucionar un munt de problemes, econòmics, salarials i socials.

Sr. Tusquets, posi data a l’assemblea de Socis Compromissaris JA, dins el mes de Novembre, i prou de mirar cap a un altre lloc. I, si us plau, no prenguin cap decisió important del Club, perquè NO ELS PERTOCA: ni la massa salarial, ni el concurs de creditors, ni l’Espai Barça, ni Disney Barça, ni Corporate Joint Ventures, ni res de res de tot aquest llenguatge ensucrat d’Alt Standing.

Albert Joan Alavedra
Soci del Barça 1.339

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,308SeguidorsSeguir