Divendres, 19 agost 2022

Gerry Marsden, l’intèrpret de l’himne del Liverpool, no caminarà mai sol

Els reds i molts seguidors, com Paul McCartney, lamenten la mort del cantant que va popularitzar el "You'll never walk alone"

|

Pocs himnes de club esportiu han trespassat tant l’àmbit del propi club per convertir-se en icones musicals com el “You’ll never walk alone”, que es canta a Anfield a cada partit del Liverpool. I el cantant que el va popularitzar, Gerry Marsden, ha mort als 78 anys i el club, tota la ciutat i més enllà, com el beatle Paul McCartney, se n’han lamentat i l’han homenatjat. El compositor i cantant ha escrit: “Gerry va ser un company en els nostres inicis a Liverpool. Ell i el seu grup van ser els nostres rivals més potents a l’escena local. Les seves inoblidables interpretacions de You’ll Never Walk Alone i Ferry Cross the Mersey romanen al cor de moltes persones com a recordatori d’un moment alegre de la música britànica…”

La cançó no era original d’ell sinó, ni més ni menys, que d’una de les parelles compositores, lletra i música, més importants i prolífics dels musicals: Richard Rodgers i Oscar Hammerstein, però el fet que s’adoptés com a himmne dels reds de Liverpool han donat a la tonada una volada universal.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,308SeguidorsSeguir