Dimecres, 10 agost 2022

Adama Traoré convocat d’urgència per Espanya per evitar que acabi jugant amb Mali

Es desmenteixen informacions publicades arreu en el sentit invers: que Adama triava jugar amb Mali

|

Aprofitant que Rodrigo s’ha lesionat, el seleccionador espanyol de futbol, el català Robert Moreno, ha convocat d’urgència el també català Adama Traoré. Ambdós són fills de l’Hospitalet del Llobregat.

Recents informacions publicades a tots els mitjans apuntaven amb certesa que Adama, de família maliana, havia decidit ser internacional pel país dels seus pares, Mali, en detriment de jugar per Espanya. Sembla que a la federació espanyola se li han encès totes les alarmes i han mogut fitxa per a retenir-lo.

Traoré, de 23 anys, es un producte de La Masia del Barça. Molt veloç per la banda i amb els anys guanyant en potència, va debutar amb el primer equip amb 17 anys, l’any del Tata Martino. Molts el van veure com ara veiem l’Ansu Fati: com una perla cridada a ser blaugrana per molts anys. No obstant, el 2015 va ser traspassat a l’Aston Villa anglès. A la Premier està fent una fulgurant carrera, passant pel Middlesbrough i ara Woverhampton.

La seva doble nacionalitat l’habilita a triar si jugar amb Mali o amb Espanya i, com s’ha publicat, semblava segur que triaria el país africà malgrat haver passat pels diferents equips inferiors de la selecció espanyola.

Les darreres informacions, amb aquesta crida intempestiva, ho desmenteixen. Seguirem, però, aquest cas, per si s’acaba confirmant. No obstant, amb Catalunya pot ser perfectament convocat i esperem poder-lo gaudir amb la quadribarrada.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,311SeguidorsSeguir