Divendres, 19 agost 2022

El Barça a la final de la champions d’handbol

30-34 sobre el Kiel en terreny alemany, a Colònia i demà, la final

|

La primera part de la semifinal de la Champions d’handbol entre el Kiel alemany i el FC Barcelona ha estat una lliçó del més correcte i impecable joc. El 18-19 al descans, amb cap dels dos equips aconseguint més diferència que un sol gol i els empats succeint-se, ha estat per enregistrar amb una eficàcia en atac de gairebé el 100% en les dues àrees. Els dos porters estaven desesperats i els dos entrenadors els han canviat sense obtenir, però, cap millora.

A la segona part s’ha notat que era impossible tanta perfecció i mentre que en Gonzalo Pérez de Vargas ha començat a aturar tirs dels alemanys (10 en total, set a la represa), l’Aleix Gómez (dotze gols) no ha cessat de martellejar la porteria contrària fins a assolir un màxim avantatge de sis gols (25-31) faltant deu minuts. Aleshores hi ha hagut uns minuts estranys perquè, quan semblava tot estava força resolt han caigut diverses decisions arbitrals prou estranyes, com ara vermella per a Ben Alí per una acció que ben justet era de dos minuts, una segona exclusió per a Ludovic Fàbregas i uns dos minuts per a Dika Mem per entrar massa ràpid en un canvi defensa-atac. Això ha permès als alemanys acostar-se en el marcador, però insuficientment.

Després de dues derrotes en altres final four amb els alemanys, hi ha hagut el punt afegit de petita revenja o, millor dit, de trencament de la malastrugança. El president Laporta, que té molta feina, no hi ha faltat i, a les butaques dels convidats, ha xalat com el que més. D’aquí menys de 24 hores, a les 6 de la tarda, arriba la final amb el Kilche polonès, que dirigeix en Talant Dujshebaev.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,308SeguidorsSeguir