Dilluns, 4 juliol 2022

Afeccionats de l’Espanyol es mofen d’Anne Frank per atacar el Barça

Diversos seguidors pericos enganxen fotografies de la jove jueva assassinada pel nazisme amb la samarreta del Barça, en la seva visita a Montilivi

|

En les darreres setmanes, les tensions entre col·lectius d’afeccionats de l’Espanyol s’han incrementat, fins el punt que grups com la Penya Juvenil 1991 han hagut de sortir al pas demanant la fi de les proclames polítiques que només provoquen divisió entre col·lectius i “una fractura social que cada dia s’engrandeix i es fa més difícil de revertir”. Aquest cap de setmana, durant el derbi entre el club perico i el Girona, Montilivi va ser l’escenari de diverses actuacions que gens han satisfet bona part de l’espanyolisme.

Una d’elles, provocada per seguidors ultres de l’Espanyol presents a l’estadi. Com recullen algunes fotografies, diversos afeccionats es van dedicar a menysprear el Barça blanquejant, a la vegada, la mort de la jove alemanya Anne Frank a mans dels nazis, l’any 1945 al camp de concentració de Bergen-Belsen, a la Baixa Saxònia. Els radicals van enganxar diversos adhesius de la noia jueva vestint la samarreta del Barça.

Aquest acte, però, no va ser l’únic que va indignar part de l’afecció perica. Els cants favorables a la unitat d’Espanya, la presència massiva de banderes espanyoles, els crits demanant l’empresonament de Carles Puigdemont, els insults als seguidors del Girona i frases ofensives com “Puta Gerona” han acabat amb la paciència de col·lectius que demanen la intervenció del consell d’aministració.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,316SeguidorsSeguir

Opinió