Dissabte, 13 agost 2022

Catalunya assumeix les recomanacions de Sanitat sobre esdeveniments esportius

La Secretaria General de l'Esport analitzarà cada esdeveniment susceptible de ser perillós

|

El Consell Assessor del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per emergències associades a malalties transmissibles ha decidit aquest dimecres assumir les recomanacions del Ministeri de Sanitat respecte a les competicions esportives i analitzarà cada cas amb la Secretaria General de l’Esport, els organitzadors i els ajuntaments implicats.

Ha estat presidit pel president de la Generalitat, Quim Torra, i també hi han participat els consellers de Salut, Alba Vergés, i el de l’Interior, Miquel Buch, ha informat la Generalitat en un comunicat.

El Ministeri va decidir dimarts celebrar a porta tancada aquelles competicions esportives professionals en la qual s’espera una alta presència d’aficionats procedents de les zones de risc del coronavirus: les regions italianes de la Llombardia, el Vèneto, el Piemont i l’Emília-Romanya, la Xina, el Japó, Corea del Sud, l’Iran i Singapur.

La resta d’esdeveniments esportius o de competicions no professionals que no tinguin un impacte classificatori i que tinguin a veure amb les zones de risc, la recomanació és suspendre-les o ajornar-les.

Aquesta mesura no s’estén a aquelles competicions, tant professionals com amateurs, que estiguin implicades en processos de classificació o rànquings internacionals i que tinguin un nombre d’aficionats reduït.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,309SeguidorsSeguir